top of page

TEİS ARTIK 8 YAŞINDA !


teis 8

TEİS ARTIK 8 YAŞINDA !

         Değerli Üyelerimiz ve Meslektaşlarımız,

         17 eczacı, büyük bir heyecanla 27 Nisan 2006’da TEİS’i kurduk.  8 Yıldır çok çalıştık ama sizlerden aldığımız güçle hiç yorulmadık.

         Sendikamız başarılı çalışmalarla dolu geride bıraktığımız 8 yılda sizlerin desteği ile Anayasamızın sendikalara verdiği tüm özgürlükleri ve yetkileri sonuna kadar kullanmış olup, önümüzdeki yıllarda da aynı kararlılıkla mücadele ederek mesleğimizin ve üye meslektaşlarımızın hak ve menfaatlerini sonuna kadar savunacaktır.

         Toplumların örgütlenmesi daima güç getirir. Sendikalar demokrasilerin vatandaşlara en büyük armağanıdır. Sendikalar özgürdür ve bu özgürlük anlayışını üyeleri için sonuna kadar kullanma hakkına sahiptir.

         Biz  örgütlenmenin çok önemli olduğunu ve her sıkıntıyı örgütlü olarak aşacağımızı biliyorduk ve öyle de oldu. Çok çalıştık , yorulmaya dahi vaktimiz olmadı. Emek veren tüm arkadaşlarımıza mesleğimiz ve meslektaşlarımız  adına minnettarım.    

         TEİS ; bağımsız bir sendikadır, hiçbir federasyon veya konfederasyon üyesi değildir. TEİS ; siyasi bir sendika değildir ve asla olmayacaktır. TEİS sadece meslek ve meslektaşları için hizmet etme misyonunu ilk günkü gibi sürdürmeye devam edecektir..

         Sendikalar, güçlerini üyelerinden alırlar.  Her katılan arkadaşımızla mutlu olduk, güç kazandık.

         Hep şuna inandık ;

         “Birlikteysek güçlüyüz. Birlikteysek her şeyi başarırız.”

         Değerli meslektaşlarım,

         Gelin birlik olalım gasp edilmiş bütün haklarımızı geri alalım…

         Nice senelere, doğum günümüz kutlu olsun….

         Sevgi ve saygılarımla.

Ecz. Nurten SAYDAN

         TEİS GENEL BAŞKANI

bottom of page