top of page

SENDİKAMIZIN 5. OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU

Değerli Üyelerimiz,


Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) 5. Olağan Genel Kurulu, 14 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 10:30’da Ziyabey cad.31/2 Balgat-Ankara adresindeki Sendika Genel Merkezimizde, seçimler ise 15 Kasım 2020 Pazar günü aynı yerde yapılacaktır.


Çoğunluk sağlanamadığı takdirde, Sendikamızın Seçimli Genel Kurul’u 21 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 10.00‘da Bestekar Sok. No. 5 Kavaklıdere-ANKARA adresinde bulunan ANKARA PLAZA HOTEL’de yapılacaktır. Seçimler de aynı gün (21 Kasım 2020 Cumartesi) 13.00-16.00 saatleri arasında aynı adreste gerçekleştirilecektir.


Mesleki birlikteliğimizi ve dayanışmamızı zirveye taşımak amacıyla, sizlerin oyuyla önümüzdeki 4 yıl için göreve gelecek yeni yönetim kurulu seçileceği için Genel Kurula katılımınız her zamankinden çok daha fazla önem arz etmektedir.


Tüm üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirmek istediğimiz Genel Kurul toplantımızda hazır bulunmanızı önemle rica eder, saygılarımı sunarım.


Ecz. Nurten Saydan

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası

Genel Başkanı


GENEL KURUL GÜNDEMİ

1- Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması

2- Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi

3- Gündemin okunarak oylanması

4- Yönetim Kurulu Çalışma, Mali ve Denetleme Kurulu raporlarının okunması

5- Çalışma raporu, Mali raporun ve Denetleme raporunun görüşülmesi ve ayrı ayrı ibra edilmesi

6- Sendika tahmini bütçesinin sunulması ve oylanması

7- Değişen Sendikalar Kanununa göre yapılması gereken Tüzük değişikliklerinin Genel Kurul’a sunulması, görüşülmesi ve Tüzük değişikliği kararının alınması

8- Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üye adaylarının seçilmesi

9- Dilek ve temenniler

10- Kapanış

bottom of page