SENDİKAMIZIN 5. OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU

Değerli Üyelerimiz,

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) 5. Olağan Genel Kurulu, 14 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 10:30’da Ziyabey cad.31/2 Balgat-Ankara adresindeki Sendika Genel Merkezimizde, seçimler ise 15 Kasım 2020 Pazar günü aynı yerde yapılacaktır.

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde, Sendikamızın Seçimli Genel Kurul’u 21 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 10.00‘da Bestekar Sok. No. 5 Kavaklıdere-ANKARA adresinde bulunan ANKARA PLAZA HOTEL’de yapılacaktır. Seçimler de aynı gün (21 Kasım 2020 Cumartesi) 13.00-16.00 saatleri arasında aynı adreste gerçekleştirilecektir.

Mesleki birlikteliğimizi ve dayanışmamızı zirveye taşımak amacıyla, sizlerin oyuyla önümüzdeki 4 yıl için göreve gelecek yeni yönetim kurulu seçileceği için Genel Kurula katılımınız her zamankinden çok daha fazla önem arz etmektedir.

Tüm üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirmek istediğimiz Genel Kurul toplantımızda hazır bulunmanızı önemle rica eder, saygılarımı sunarım.

Ecz. Nurten Saydan

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası

Genel Başkanı

GENEL KURUL GÜNDEMİ