top of page

KATILIM PAYI SORUNU İÇİN SGK STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK


KATILIM PAYI SORUNU İÇİN SGK ,STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Değerli Üyelerimiz ve Meslektaşlarımız,

Bildiğiniz üzere ilaç katılım paylarının yatırılmasında yaşanan sorunların çözümü için sendika olarak çalışmalar yapılmış olup, bugün (02.02.2022 tarihinde) Strateji Geliştirme Başkanı Sn.Eşref BAŞKAN makamında ziyaret edilmiştir.

Sayın Başkana sendika olarak yeni görevinde başarılar dileyerek , ilaç katkı payında yaşanan sorunların bir daha yaşanmaması için karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.


Sistem sorunu nedeniyle yatırılamayan katılım paylarının da bugün itibariyle hesaplara gönderileceği bilgisini almış bulunmaktayız.


Ayrıca , bazı eczacılarımızın SGK ödemesi yapılan hesaplarını değiştirmeleri ya da banka tarafından bu numaraların değiştirilmesi ve bu değişikliğin SGK'ya bildirilmemesi yüzünden sorun yaşandığı bilgisi tarafımıza iletilmiş olup;

Bu vesile ile sizlere SGK ödemesi yapılan banka İBAN numaralarınızı kontrol etmenizi, değişiklik olması durumunda bağlı olduğunuz Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi'ne başvurmanız gerektiğini mağduriyet yaşanmaması için önemle bilgilerinize sunarız.


Saygılarımızla...

TEİS YÖNETİM KURULU


bottom of page