top of page

TEİS 18 YAŞINDA!

TEİS 18 YAŞINDA!


18.Kuruluş Yıldönümümüzü Kutluyoruz!


Değerli Meslektaşlarımız,


"Birlikteyiz, Güçlüyüz" ilkesiyle yola çıkan Sendikamız, 18 yıl önce Türkiye'nin dört bir yanından katılan eczane eczacılarının bir araya gelmesiyle kuruldu. Bugün, 18 yıl sonra, mesleğimizin ve eczacı meslektaşlarımızın haklarını korumak, mesleki ve demokratik değerleri savunmak için aynı heyecan ve kararlılıkla yol almaktayız.


2006 yılında, eczacılık mesleğimizin saygınlığını artırmak, meslektaşlarımızın hak ve menfaatlerini korumak amacıyla yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada, bu amaca hizmet eden güçlü bir topluluk olduk.


Sektörde öncü bir rol üstlenen TEİS, her zaman eczacılarımızın yanında olmuş, onların sesi olarak sektördeki değişimlere yön vermiştir. Sendikamız; ülkemizin en uzak noktalarına kadar kesintisiz sağlık hizmeti sunan üyelerimizin arkasında destekleyici bir konumda durmayı ilke edinmiştir.


Bu özel günde, geçmişte birlikte başardığımız her adım için üyelerimize ve meslektaşlarımıza teşekkür ederiz. Her bir başarımız, üyelerimizin desteği ve güveni ile mümkün olmuştur. 


Kuruluş yıldönümümüzü; geçmişte elde edilen başarıları kutlamanın yanı sıra, geleceğe yönelik hedeflerimizi belirleme ve eczacılık sektöründe daha fazla etkinlik ve uyum için çalışmalarımıza devam etme fırsatı olarak görmekteyiz.

"Sendikalı eczacı hiçbir zaman yalnız değildir!" ilkesiyle, bu anlamlı yolda bize eşlik eden her bir üyemize şükranlarımızı sunuyoruz.


18. kuruluş yıldönümümüzün eczacılık camiamıza hayırlı olmasını temenni eder, hepinize sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler dileriz.


Saygılarımızla,


Tüm Eczacı İşverenler Sendikası

Yönetim Kurulu




bottom of page