top of page

İYİ SENELER


Sayın Üyemiz,

Yeni yılın mesleğimiz ve insanlık için çok daha güzel bir yıl olması umut ve temennisiyle sizin ve sevdiklerinizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Sendikalar, hukuksal zeminde hak arayan ve üyelerinin haklarını savunan özgür Anayasal örgütlerdir.

Sendika üyeleri olarak, eczanelerinize gelen her bildirim ve tebligatla ilgili tüm konularda mutlaka TEİS’e danışınız. Sendikaya danışmadan hiçbir belge imzalamayınız veya cevap yazmayınız. Sizce çok basit olan, size tebliğ edilmiş bir yazıyı bile zaman geçirmeden , mümkünse aynı gün içinde Sendikamızla paylaşınız. Çünkü, iyi niyetle yazacağınız kelimeler, yarın yaşanabilecek olan hukuki süreçte bizleri ve hukukçularımızı daha çok uğraştırmakta olup, sizlerin de yok yere üzülmesine neden olmaktadır.

Unutmayınız sizler sendika üyelerisiniz ve asla yalnız değilsiniz!

Bizler sizlerin seçtiği yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri olarak sizlere en kısa sürede cevap vermeye çalışacağız. Sizlere bir telefon ve bir e-posta kadar yakınız.

Lütfen eczanenizle ilgili her konuda resmi bir cevap vereceğiniz veya yazı yazacağınız zaman mutlaka önce Sendikanıza başvurunuz ve bu uyarımızı asla hatırınızdan çıkarmayınız.

Üyelerimizin destek taleplerinin ve sorularının takibi portal.teis.org.tr adresli Sendika Portalımızdan yapılmaktadır. İlgili Portal'a kayıt olup tüm destek taleplerinizi ve sorularınızı iletebilirsiniz. Portal'a kayıt ve kullanım konusundaki sorularınızı teknik@teis.org.tr adresimize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla.

TEİS YÖNETİM KURULU

SENDİKA İLETİŞİM Adres: Ziyabey Cad. No: 31/2 Balgat Çankaya Ankara Telefon: 0312 287 71 24 Faks: 0312 287 71 24 Eposta: bilgi@teis.org.tr Web: www.teis.org.tr

ÜYE PORTALI portal.teis.org.tr SENDİKA YÖNETİM KURULU Ecz. Nurten SAYDAN - Başkan (Ankara) Ecz. Burak Kaan SEYREKBASAN - Başkan Yardımcısı (Ankara) Ecz. Mehmet AYDOĞAN - Genel Sekreter (Ankara) Ecz. Satı Sultan KIRIŞKAN - Genel Mali Sekreter (Ankara) Dr.Ecz. Murat ÇİFTÇİ - Üye (İzmir) Ecz. Ceyhun KABAHASANOĞLU - Üye (İstanbul) Ecz. Ata CÖMERT - Üye (Ordu)

ONLINE AİDAT ÖDEME SAYFASI (2021 yılı aidatı değişmemiş olup, yıllık 360 liradır.) www.teis.org.tr/aidatode

bottom of page