top of page

FRANSA ECZACI SENDİKASI DAVETİMİZ ÜZERİNE İSTANBUL’A GELİYOR ! (Kasım ayında sendikamızın katı


kongre

KASIM AYINDA SENDİKAMIZIN KATILACAĞI ETKİNLİKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Değerli Üyelerimiz ve meslektaşlarımız,

TEİS olarak, mesleğimizin her türlü etkinliğine katılarak, mesleğimiz için yapılan bütün çalışmalara destek olmaktayız. Sendikamızın en önemli doktrini “PAYLAŞIMCILIK, KATILIMCILIK VE ŞEFFAFLIK” tır.Çünkü bilgi paylaşıldıkça çoğalır ve örgütler paylaşımcı ve şeffaf olmak zorundadırlar.Böyle hareket eden örgütler sorunlara daha çabuk çözüm üretme becerisine sahip olurlar.

Bu sebeple; Önümüzdeki günlerde TEİS olarak katılacak olduğumuz etkinlikler hakkında bilgi vermek istiyoruz.

I-) ALTIN HAVAN ÖDÜL TÖRENİ

Sendikamız, ECZACI DERGİSİ tarafından düzenlen ve bu sene beşincisi verilecek olan ALTIN HAVAN ÖDÜL TÖRENİ ‘nde  “ECZACILARA HİZMET ÖDÜLÜ” ne layık görülmüştür.

TEİS adına bu ödülü Genel Başkanımız Ecz. Nurten Saydan, bütün üyelerimiz adına alacaktır.

Ödül töreni 21 Kasım 2014 tarihinde The Park Bosphorus Hotel  /Taksim Gümüşsuyu İstanbul’da yapılacak ve program saat 18.00 de başlayacaktır.

Törene katılma şartları aşağıda linki verilmiş bulunan web sayfasında görülebilmektedir. Bu törene katılmak isteyen üyelerimiz http://altinhavan.com/altin-havan-odul-toreni-basvuru-formu-2/ adresine tıklayarak başvuru yapabilirler.

II-) 1. ECZANE YÖNETİMİ ZİRVESİ

Sendikamız 27-30 Kasım 2014 tarihleri arasında KKTC-GİRNE ‘de yapılacak olan 1.ECZANE YÖNETİMİ ZİRVESİ’nde, 2. Başkanımız Ecz.Bülent Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ecz. Başak Fidan Tuga ve Ecz. Fikret Acar tarafından temsil edilecektir.

1.Eczane Yönetim Zirvesi programında, TEİS 2. Başkanı Ecz. Bülent Yılmaz meslekte sendikalaşmanın önemini vurgulayan ve sendika olarak bugüne kadar neler yaptığımızı anlatan bir sunum yapacaktır.

1.ECZANE YÖNETİM ZİRVESİ PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ :

III-)ULUSLARARASI İLAÇ VE ECZACILIK KONGRESİ

Sendikamızı 28-30 Kasım 2014 tarihleri arasında ULUSLARARASI İLAÇ VE ECZACILIK KONGRESİNDE Genel Başkan Ecz. Nurten Saydan tarafından temsil edilecektir.

Kongreye Sendikamız tarafından, Fransa eczacı sendikaları federasyonu (FSPF/Fédération des Syndicats Pharmaceutiques de France ) davet edilmiştir. Davetimiz FSPF tarafından kabul edilmiş olup, Federasyonun Uluslar arası ilişkiler başkanı M.Eric Garnier kongeye katılacak ve eczacılık mesleğinde sendikanın çalışma alanları ve eczacılık mesleğine kazandırdıkları konulu bir sunum yapacaktır. M.Eric Garnier konuşmacı olarak katılacağı program 29 Kasım Cumartesi günü saat 15 :30 da salon 4 te başlayacaktır.

Ayrıca kendisi kongre boyunca bizlerle birlikte olacaktır.

Aynı kongre programında 28 Kasım Cuma günü Ecz. Nurten Saydan, 6308 sayılı kanunun serbest eczacılara yansımaları ile ilgili panele konuşmacı olarak katılacaktır. Panel 17-18 saatleri arasında salon 1 de yapılacaktır.

KONGRE PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ :

ULUSLARARASI İLAÇ VE ECZACILIK KONGRESİ ‘ne katılım ücretsiz olup, TEİS olarak model aldığımız FSPF’nin (Fédération des Syndicats Pharmaceutiques de France ) davetimizi kabul ederek misafir olması ve bizlerle bilgi paylaşması önem taşımaktadır.

Kongreye katılmak için http://ivekkongre.com/kayit_form.asp online başvuru yapmanız gerekmektedir.

TEİS YÖNETİM KURULU

bottom of page