top of page

6 Şubat Depremi Anısına: Kaybettiklerimizi Rahmetle Anıyoruz

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası olarak, 6 Şubat 2023'te yaşanan ve ülkemizin birçok bölgesini etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı ve meslektaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Bu zorlu süreçte, kayıplarımızın yasını tutarken, bir yandan da ulusal bir dayanışma ve birlik ruhu içinde yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz.



Deprem felaketinin ilk anlarından itibaren, Türkiye'nin dört bir yanından eczacılarımız, deprem bölgesine hızla intikal etmiş, kendi özsermayeleri ile bölgeye ilaç ve tıbbi malzeme desteği sağlamıştır. Bölgenin sağlık ihtiyacını canla başla karşılayan eczacılarımız, dönüşümlü nöbet hizmeti sunarak, depremin yaralarını sarmada en ön safta yer almıştır. Eczacılarımızın bu fedakarca çabaları, mesleğimizin topluma olan katkısının ve dayanışmanın en güçlü örneklerinden biridir.


Felaketin ardından gösterilen bu dayanışma ve yardımlaşma, milletimizin birlik ve beraberlik içinde her zorluğun üstesinden gelebileceğinin en büyük kanıtıdır. İlgili bölgede hayatın en kısa sürede normale dönmesi için gösterilen çabalar, bizlere umut ve güç vermektedir.


Bu vesileyle, deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Aynı zamanda, deprem bölgesindeki insanlarımıza destek olan, ilaç ve sağlık hizmeti sunarak büyük bir özveri gösteren tüm meslektaşlarımıza ve diğer sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.


Tüm Eczacı İşverenler Sendikası olarak, bu zor zamanlarda bir araya gelerek gösterdiğimiz dayanışmanın, gelecekte karşılaşabileceğimiz her türlü zorlukta bize yol gösterici olacağına inanıyoruz.


TÜM ECZACI İŞVERENLER SENDİKASI

YÖNETİM KURULU



bottom of page