TEİS HAKKINDA

Ana Sayfa :: Başvurularımız :: SGK BAŞKANLIĞINA YAZILI BAŞVURUMUZ                                                                                                                                                                                      

Kategoriler


 
İTS DOĞRULAMA
PROGRAMI
V. 2.3.0


 KÂR HESAPLAMA TABLOSU
(YENİ)









SGK BAŞKANLIĞINA YAZILI BAŞVURUMUZ


30-12-2009

Konu : Fesih tarihine kadar karşılanan reçeteler ile 17/01/2010 tarihinden sonra SGK yardımından yararlanan kişilerin ilaçlarını temin konuları hk.

TEİS

 

 

 

 

                                                                                     30/12/2009

                                                                                     TEİS2009-157

 

Sayın:

M.Emin ZARARSIZ

T.C.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU

BAŞKANI

ANKARA

 

Konu        : Fesih tarihine kadar karşılanan reçeteler ile 17/01/2010 tarihinden sonra SGK yardımından yararlanan kişilerin ilaçlarını temin konuları hk.

 

        Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacılar Birliği arasında 19/01/2009 tarihinde imzalanan “Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol”, Ankara 11. Noterliği’den gönderilen 14/12/2009  tarih ve 016901 keşide numaralı ihbarla, Sosyal Güvenlik Kurumu’nca feshedilmiştir. Söz konusu ihbarname Türk Eczacılar Birliği’nce 16/12/2009 tarihinde tebellüğ edilmiştir.


       
Takip eden tarihlerde, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlükleri, eczacılara feshedilen Protokole dayanarak imzalanmış sözleşmeleri, Protokolün 6.1. maddesine dayanarak, feshettiklerine dair ihbarnameler yollamaya başlamıştır.  Bu sözleşmeler, fesih bildiriminin eczacıya ulaşmasından itibaren 1 ay sonra sona ermektedir. Dayanak Protokol ise 17/01/2010 tarihinde sona ermektedir.


       
Müvekkil Sendika üyesi eczacılardan, kendilerine hiçbir ihbar yazısı tebliğ edilmemiş eczacıların 17/01/2010 tarihinden sonra, ihbar yazısı tebliğ edilmiş eczacılarınsa 17/01/2010 tarihinden sözleşmelerinin sona ermiş sayılacağı tarihe kadar geçecek sürede, SGK yardımından yararlanan kişilerin ilaçlarını eczane provizyon sistemi onayı ile temin edip edemeyecekleri, bu reçetelerin ilaç alım protokolü münfesih konuma düştüğü için hangi esaslar çerçevesinde değerlendirilip hangi tarihe kadar fatura edileceği, 17/01/2010 tarihine kadar karşılanan reçetelerin kurumunuza hangi tarih itibariyle fatura edilip teslim edileceği,   konularında tarafımıza yazılı olarak ivedilikle bilgi verilmesini arz ve talep ederiz.

                                                              

Ecz. Nurten Saydan

         Tüm Eczacı İşverenler Sendikası

                                                                            Genel Başkanı

 

 

 

 




5 / 5 (14 Oyla)

Yazan:
Isminizi Giriniz: (Doldurulması Gereklidir)
Mail Adresiniz: (Doldurulması Gereklidir)
Konu: (Doldurulması Gereklidir)
Yorumunuz:



OKUYUCU YORUMLARI: 



  Site  

Powered by: PHPCow.com