TEİS HAKKINDA

Ana Sayfa :: Teis'ten Haberler :: SENDİKAMIZDAN BİLGİLENDİRME                                                                                                                                                                                      

Kategoriler


 
İTS DOĞRULAMA
PROGRAMI
V. 2.3.0


 KÂR HESAPLAMA TABLOSU
(YENİ)









SENDİKAMIZDAN BİLGİLENDİRME


23-02-2010

SGK Bütçe ve Muhasebe Dairesi Başkanlığından edindiğimiz bilgiye göre;

.....

 

Değerli üyelerimiz ve meslektaşlarımız,

 

        SGK Bütçe ve muhasebe Dairesi Başkanlığından edindiğimiz bilgiye göre;

        Bugün (23 Şubat 2010 Salı) günü bölgelerden ödeme bilgisi gelen Kasım ayına ait eksik ödemeler ile manuel ödeme (Yurtdışı SSK ve kan ürünleri) ödemeleri bankalara gönderilmiştir. SGK' nın bankalarla yaptığı anlaşma gereği bankalar yatırılan parayı 2 iş günü hesaplarda tutabileceğinden bu bedeller 25 Şubat 2010 Perşembe günü hesaplarda olacaktır.

 

İTS ile ilgili olarak yaptığımız girişimler:

 

        İEGM yetkilileri ile Sendikamızın yaptığı görüşmeler sonucunda ambalaj kirliliği ve 6  kupür çeşidinin 2' ye indirilmesi için çalışma yapıldığı bilgisi alınmış olup, resmi yazı yayımlanması beklenmektedir.

        Sendika olarak bu geçiş sürecinde eczanelerimizden verilen bütün ambalaj kupürlerinin ödenmesi talebimiz yetkililere iletilmektedir.

Zira ; eczane eczacıları olarak en önemli görevimiz hastalarımıza istediği anda ilaç temin edip vermektir. Bu hizmeti  sunarken SGK provizyon sistemine ,yayımlanan SUT' lara uygun olarak ilaç verilmekte olup, ülkemizdeki ilaç piyasası ve ilaç ambalajlarında , kupürlerinde büyük bir değişime neden olan bu sistemin ecza depoları sisteme entegre oluncaya, standart ambalaj formu piyasada yerleşinceye kadar ivedilikle ertelenmesi için girişimlerimiz devam etmektedir.

        Sendikamızca; bu süre zarfında eczanelerimizden ilaç ve eczacılık hizmetinin gereği olarak hastalara verilen bütün ilaçların kupürlerinin bedellerinin ödenmesi yönünde düzenleme yapılması talebi sürekli olarak gündeme getirilmekte olup, TEİS olarak süreçle ilgili girişimlerimiz ve hukuksal mücadelemiz sürmektedir.

 

Bilgilerinize.

 

TEİS

 

 




5 / 5 (16 Oyla)

Yazan:
Isminizi Giriniz: (Doldurulması Gereklidir)
Mail Adresiniz: (Doldurulması Gereklidir)
Konu: (Doldurulması Gereklidir)
Yorumunuz:



OKUYUCU YORUMLARI: 



  Site  

Powered by: PHPCow.com